Menu
Your Cart
Сигурност
Преглед и тест преди да се плати!
Замяна
Право на връщане или замяна
Плащане
Плащане чрез наложен платеж

SCHOLL СИСТЕМА ЗА ГЪБИЧКИ ПО НОКТИ

SCHOLL СИСТЕМА ЗА ГЪБИЧКИ ПО НОКТИ

SCHOLL СИСТЕМА ЗА ГЪБИЧКИ ПО НОКТИ убива 99.9% от гъбичките по ноктите. Помага за предотвратяване на разпространението на инфекцията и нейното повторение.

Уникално проектираната система е специално разработена за проникване в ноктите и убиване на гъбичките в зародиш.

Продуктът е клинично тестван за внимателно премахване на горния слой на инфектирания нокът.

Съдържа 5 пили за еднократна употреба.

 

 

 

Начин на употреба:

 

Извадете пила и изпилете инфектирания нокът, за да отстраните повърхностния слой, обръщайки специално внимание на потъмнелите зони. Изхвърлете пилата веднага след употреба. Отстранете праха от повърхността на ноктите и околната кожа. Използвайте четката за нокти и нанесете разтвора върху повърхността на нокътя. Избършете течността , влязла в контакт с околната кожа. Изчакайте 5 минути преди да обуете чорапи, обувки или преди лягане.

Нанасяйте разтвора веднъж дневно в продължение на 7 дни. Повторете горната процедура отначало за седмици 2, 3 и 4. В края на 4-та седмица, използвайте последната пила, за да коригирате краищата на ноктите и да отстраните всякакви грапавини, останали по повърхността на ноктите. Нанесете разтвора за нокти и пристъпете към ”Защитна фаза”. Защитна фаза: (9 месеца) – за да предотвратите разпространение и да се предпазите от повторна поява. Нанасяйте течността върху инфектирания нокът веднъж седмично в продължение на 9 месеца или докато изчезне потъмняването. Не използвайте лак за нокти или изкуствени нокти, докато ползвате системата за премахване на гъбички на Scholl. Подрязвайте ноктите на краката веднъж месечно – никога не изрязвайте нокътя на пръста на крака до нивото на кожата (оставете 2-3 mm дължина). 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
SCHOLL СИСТЕМА ЗА ГЪБИЧКИ ПО НОКТИ
  • Наличност: В наличност
  • Модел: SCHOLL СИСТЕМА ЗА ГЪБИЧКИ ПО НОКТИ
Преглеждания 119
25.00лв.
без ДДС: 25.00лв.
Добави в кошница
Бърза поръчка